Per segon any consecutiu, Nexe ha pogut aportar el seu granet de sorra en la promoció de les Trobades d’Escoles en Valencià. Igual que al 2013, Nexe ha realitzat gratuïtament la maquetació de la publicació “A tornallom” que realitza la Coordinadora pel Valencià de l’Horta Nord, part de la Federació “Escola Valenciana”. La trobada comarcal d’enguany, va recollir unes 12.000 persones a Vinalesa en una jornada que barrejava festa i reivindicació. Així, a més de les activitats com tallers, música i d’altres, es va poder escoltar la petició per una educació en valencià de qualitat. “A tornallom” és una expressió referida a una costum dels llauradors de l’horta valenciana. Es tractava d’una forma de cooperació en la s’ajudava a algú a treballar el seu camp, a canvi que ell ajudés a la resta en el futur.
Loading...