Nexe ha estat inclosa en un dels registres d’empreses de Hosting que fan us d’energies renovables més important del món. Un registre que està gestionat per The Green Web Foundation, i on Nexe és la primera (i de moment única) empresa de l’estat espanyol en entrar a aquesta llista. Nexe és una petita empresa amb seu a Alboraia (País Valencià) que des de 2013 ofereix serveis d’allotjament web, registre de dominis i disseny web, entre d’altres. Recentment ha traslladat el seu Centre de Dades a Amsterdam (Països Baixos). Això ha suposat una millora en la qualitat del servei que repercuteix en una càrrega més ràpida de les webs allotjades a Nexe, i amb el plus de seguretat que dóna tindre les dades allotjades dins la Unió Europea. The Green Web Foundation és una fundació radicada a Holanda que es dedica a promoure l’ús d’energies renovables al sector dels allotjaments web d’arreu del món. També han publicat un complement del navegador Firefox que ajuda a l’internauta a identificar si la web que està visitant fa ús d’energies netes o no. Vos el podeu instal·lar gratuïtament ací: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/the-green-web/ A Nexe sempre han advocat per un creixement sostenible en tots els aspectes. Per això sempre han partit de la base de l’ús d’energies renovables en tots els seus projectes, però també amb unes polítiques de creixement controlat al mil·límetre per tal d’oferir sempre la màxima qualitat del servei, perquè ningú es queda en un servei de hosting NOMÉS per ser ecosostenible, cal donar també donar un bon servei i una excel·lent atenció al client. Tot això és el que fa tan gran a una empresa tan modesta com Nexe.
Loading...