Amb Nexe, arriba a una audiència sense límits

1 març, 2016 | Nota de premsa

A partir d’ara tots els plans d’allotjament compartit de Nexe inclouen trànsit de dades il·limitat. Ja no t’hauràs de preocupar si la teua pàgina rep un pic de visites, ja que al cap i a la fi, és el que tothom vol, moltes visites. D’aquesta manera allò que vols dir arribarà a molta més gent. I tot sense que suposi cap increment en el preu que pagaves fins ara. A Nexe tenim un compromís amb la qualitat del servei que prestem i amb escoltar als nostres clients. Ens demanàveu trànsit il·limitat i per fi el podem oferir a tots els nostres clients.
transit_ilimitat

Trànsit de dades il·limitat

Això vol dir que puc usar fotos de gran resolució sense por? Sí. Clar. Ara podràs usar imatges i vídeos d’alta resolució sense por d’esgotar l’ample de banda mensual. No obstant això és molt recomanable que seguesquis unes recomanacions mínimes per tal que el teu lloc no es torni massa lent i perdi usabilitat de cara als teus visitants. Entre les més importants es troben:
  • Usar eines per a comprimir les imatges sense perdre qualitat.
  • Usar eines per gestionar la memòria cache del teu lloc.
  • Penjar els teus vídeos a plataformes externes como ara Youtube o Vimeo.
En aquest article podeu trobar tot un seguit d’eines i recomanacions interessants si useu WordPress:
Loading...